Ua hōʻoiaʻiʻo anei nā lako ʻuala?

Lako rattanʻaʻole paʻa i ka ua.ʻOiai ʻo ka rattan kahi mea kūlohelohe i hoʻohana pinepine ʻia i nā lako o waho ma muli o kona lōʻihi a me ka hoʻopiʻi nani, ʻaʻole ia e kūpaʻa loa i ka ua a me ka wai.

Hoʻopili pinepine ʻia nā lako Rattan me kahi hoʻopau pale a mālama ʻia paha i mea e ʻoi aku ka pale ʻana i ka wai a me ke ʻano o ka wā.Eia nō naʻe, i ka hala ʻana o ka manawa, hiki i ka ʻike ʻana i ka ua a me ka makū ke alakaʻi i ka pōʻino e like me ka warping, māwae, a mae paha.No ka hoʻolōʻihi ʻana i ke ola o kāu mau lako rattan a pale iā ia mai nā kumu, he mea nui e mālama pono a mālama pono:

1. Uhi: E hoʻohana i nā uhi lako a i ʻole nā ​​tarps no ka pale ʻana i kāu lako rattan mai ka ua a me ka lā pololei ke hoʻohana ʻole ʻia.

2.Storage: Inā hiki, e noʻonoʻo e mālama i kāu mau lako rattan i loko o ka hale i ka wā o ka ua nui a i ʻole nā ​​mahina anuanu e pale ai i ka ʻike lōʻihi i ka makū.

1

3. Hoʻomaʻemaʻe maʻamau: E hoʻomaʻemaʻe i kāu mau lako rattan me ka hoʻohana ʻana i kahi lole pulu a me kahi kopa maʻemaʻe e wehe i ka lepo a pale i ke kūkulu ʻia ʻana o ka lepo a me ka maʻi.

4.Avoid Wai Kū: E hōʻoia ʻaʻole e hōʻiliʻili ka wai ma luna o ka ʻili o ka lako ma ka holoi ʻana i ka wai ma hope o ka ua.

5.Paʻa Paʻa: E noi i kahi mea hoʻopaʻa pale a i ʻole ka uhi i hoʻolālā ʻia no nā lako rattan e hoʻonui ai i kona kūpaʻa wai a me ka lōʻihi.

6. Maintenance: E nānā i kāu mau lako rattan i kēlā me kēia manawa no nā hōʻailona o ka pōʻino a i ʻole ke komo ʻana, a hoʻoponopono koke i nā pilikia.

Inā ʻoe e ʻimi nei i nā lako i ʻoi aku ke kūpaʻa i ka ua a me nā mea o waho, e noʻonoʻo paha ʻoe i nā koho i hana ʻia mai ka rattan synthetic, i hoʻolālā ʻia e kū i nā kūlana o waho ma mua o ka rattan maoli.E nānā mau i kamea hanaʻO nā alakaʻi mālama a mālama ʻana no kāu lako rattan kikoʻī e hōʻoia i kona ola lōʻihi a me kāna hana.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-09-2023